Welkom op mijnoefening.nl!

MijnOefening is een oefeningenplatform, website en app die bedoeld is voor iedereen met of zonder klachten aan het bewegingsapparaat. Dit platform wordt gebruikt door vele praktijken die zodoende hun patienten beter kunnen begeleiden. 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij het correct naleven van houdingsleer en het doen van oefeningen klachten voorkomen kunnen worden en lichte klachten kunnen worden verholpen! Net als minstens 30 minuten bewegen per dag, tandenpoetsen, voldoende fruit, groente en vis eten, geldt het advies; let op een goede houding en doe preventief oefeningen om klachten te voorkomen of te verminderen. Niet voor niets is de slogan van de website:
 

MOVE WELL FEEL BETTER!
 

Met een team bestaande uit onder andere fysiotherapeuten en oefentherapeuten hebben wij de website zo opgebouwd dat u eenvoudig bij de juiste oefeningen uitkomt. De oefeningen worden getoond aan de hand van 3d afbeeldingen, die duidelijk aangeven welke spieren bij elke oefening gebruikt worden. De meeste oefeningen worden nader uitgelegd door een korte instructiefilm.
 

Heeft u vragen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van de bij MijnOefening aangesloten praktijken. 
 

Oefense!
 

Team MijnOefening